Grex Interfectors Mercenarshi

Ventaris 13-14

Egy raktárat kerítünk be, dulást és tüzet okozunk.

A dokkokat körbejárva megpróbálunk hátsó beutat találni, míg Shakarn a főbejáratnál igyekszik némi csevejjel elvonni az őrök figyelmét. Tukur, egy-kettőre felkapaszkodik néhány dobozra, a következő pillanatban pedig már a legfelső ablakokat próbálja halkan megnyitni. Súgva közli a többiekkel, hogy odabent szép kis társaság vár bennünket, gyanús alakok, fegyverrel a kézben, szerinte jó helyen járunk. Salem utána ered, és mászás helyett lebegve tör a magasba. Közben Lola és Bombadur találnak egy hátsó bejáratot, ám amint megnyitni próbálják, és kutya ugatni kezd. Egyre nő a feszültség, és félő, hogy elmarad a meglepetésszerű rajtaütés. Nincs mit tenni, azonnal támadásba kell lendülni. Salem és Tukur az emeletről kétoldalról támadnak, Bombadur a hátsó ajtónál ront be, egyenesen egy liszttel telepakolt dobozon át. Oriási robajjal robban be az épületbe, körülötte lisztfelhő takarja az ellenség szeme elől. Lola a nyomába az oszladozó köd leple alatt.

2014-03-26_23.15.54.jpg

Shakarn a főbejáratnál próbálkozik esztelen kaszabolással, ám a túlerővel szemben hamar kifekszik. Salem egyetlen megoldásnak egy tűzgolyó elindítását véli, ám az a vártnál jóval nagyobb hordejerejű lesz, s az ellenségen kívül a raktárban sorakozó ládákat is jócskán megperzseli. Lassan mindent el kezd emészteni a tűz, Barstomun a lángok között menekülőre fogja, követjük északra, de egy idő után elveszítjük a nyomát. Közben Faren gróf is megjelenik, a rabok közül megtalálunk négyet, ám olyan katatón állapotban, hogy értelmes szót nem lehet velük váltani. Meg tudjuk azonban, hogy a nyomok egy Hentes nevű figurához vezetnek. Őt kel hát megtalálnunk! Na és persze a többi rabot! De hol folytassuka kutatást?

Comments

pedjaster

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.