Grex Interfectors Mercenarshi

Ventaris 14 Második rész

Bemerészkedünk a szigeten romló toronyba.

A troll eleste után folytatjuk utunkat a torony belseje felé!

Egy nagyobb raktár helységben találjuk magunkat ahol élelemmel megtöltött ládákat találunk,és kettő cellába vezető ajtót.Az egyikben kettő élettelennek tünő warforged figurával találkozunk,a másikban pedig ujabb négy szökött rabbal,akiket szintén a már jól ismert mesterséges agyhalál sujtott..

2014-04-16_21.48.04.jpg

Egy nagyobb ajtón át elágazáshoz jutunk,alulrol sóhajtozasokat és kinok hangját haljuk,felül pedig valami lakoma lenne??Űres hasunkban bizva megindulunk felfele,ahol egy közepes méretü szobaban,szó nélkűl ránk támad egy csoport emberi csatlós. Bátor törpénk és macskaemberünk a harc tüzével fütve bele is vetették magukat a csatlósok sürejébe még a varázslatban gyakorlatos társaink hátulrol szórták az átkokat ellenfeleinkre..
Amikor már kezdtünk volna föléjük kerekedni megjelent egy igazan keménynek tünő troll,és ujabb két figura,akik nem voltak ismeretlenek számunkra,a már jól ismert raktár törp Barstomun,és Orest a thiefling régiség kereskedő.

lonelytower-97.jpg

megrendeles.jpeg

Orest hamarosan le is fujja a harcot,és egy vissza utasithatatlan ajanlattal kecsegtet,miszerint egy anonim megbizó parancsára cselekszik,és szeretne minket bevenni a buliba..Rövid gondolkodas után kezet rázunk,és átad nekünk egy kódolt pergament,amit megfejtünk,a többit viszont már a következő alkalomra hagyunk…

2014-04-16_23.33.58.jpg

Comments

pedjaster

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.