Grex Interfectors Mercenarshi

Ventaris 15

Szorgalmasan kutatatunk további nyomok után...

A “béketárgyalások” folyamán Oresttől információkat szerzünk a gróf fattyjáról (sötét ügyletekben mozgott, ezért került a börtönbe, s több mint valószínű, ő volt az első szülött) s a warforgedokról (egyszer csak betörtek ide, s se szó, se beszéd gyilkolásba kezdtek, míg véglegesen elcsittították az orcok őket). Lola rituálja sem hoz semmi újat a gépemberek ügyében…

Orest megmutatja nekünk a levelet ami alapján kerekedett fel e gaztett végrehajtására:

Megrendeles
Osszegyujteni a kovetkezoket:
* Egy marokkal Vasszivu Odo vegzetebol
* Megszabaditva ezen rakomanyt minden moralis metelytol mozgaskeptelenne tenni, azutan pedig szallitani a lista tobbi tetelevel.
326 Dodd Zalge
742 Feck Holg
198 Semil Say Grue
501 Arrista Greenwood
637 Belhorn Markelhay
482 Alexsis Ryga
213 Helmut Hotch
* Bolitonk Gyorsust, egyben es sertetlenul
Mindezt osszegyujtve, egy galyara tenni majd fuvarozni a Nentiren delnek a tovabbi utasitasok megerkezeseig. A rakomany egyben es serteltenul kell hogy megerkezzen. Minden egyes tetel kulonleges banasmodot erdemel.

Abban mindannyian egyet értünk, h.a gróftól vissza kell szereznünk az eddig begyűjtött rab-zombikat egy álsztorival, avagy a valósággal, h.végig tudjuk kisérni a titokzatos levél küldetésszálát, hogy majd egyszer végezhessünk a (valószínűen) gonosz munkálkodókkal. De előbb Odó sírját próbáljuk felkutatni a temetőben, míg Shakarn Bolitonk Gyorsüstről kérdezősködik az alvilágban.

Temető: a segítőkész őröktől nem sok infót tudunk meg. A nyílvántartásból viszont (skill challenge) kiderül, h.2 ilyen néven emlegetett törp is nyugszik a temetőben. Skandalor Odó végelgyengülésben, Hordósisak Odó alkoholmérgezésben hunyt el.

Könyvtár: Salem ráakad egy történetre egy hires bányászról, ki szintén Odó, méghozzá Odó a Vasszívű néven van emlegetve egy könyvben.

Tukur az Azaer háznál kérdezősködik mindhiába, míg Salem imába foglalja kérdéseit a Vasszívű kapcsán. Mikor is kiderül, h.a Vasszívűt a szíve húzta az ércekhez, ennek köszönhetően volt oly jó szakember. Az isteni sugallat arra is kitér, h.egy bizonyos bányában talált érc okozhatta a vesztét…

Shakarn Tintás Güntherrel folytat eszmecserét a Warforgedokon talált szimbólumokról. Kiderül a testükön lévő ábrák a haragot s dühöt mintázzák.

Salem s Lola alkatrészeket keresnek rituáljaikhoz, majd Nimozarrannál kérdezősködnek Bolitonkról, ahol kiderül, h.ő egy gnóm.

A következő lépés a bányába utazás, hol a Vasszívű legendáját kényszerülünk felkutatni, méghozzá lóháton. Értesüléseink szerint a bánya körülbelül két napi lovagló útra található kelet irányában. Mivel egyre inkább közelegnek Vargharis jeges szelei, így úgy döntöttünk, hogy mihamarabb neki indulunk az útnak.

NentirValePlayerMap_Vasszivu.jpg

Comments

pedjaster

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.