Onix

Psion changeling

Description:

A Sisterhood által elátkozott orgyilkos-szerzetes alakváltó, ki mentális disztorziókkal sújtja az arra érdemlegeseket.

Bio:

Onix (Zara Bloed, Huncut Lola,…)

Mióta a képeket a hangokkal össze tudom kötni, s ezeket meg is tudom jegyezni, Lan Cze Septarch volt a felettesem. Bizonyos népeknél anyának nevezik eme szerepet, viszont a Rendünkben erélyesen büntették a szociális kötődést. A büntetést pedig a neveléssel együtt komolyan vették a kolostorban, rendszeresen s módszeresen.

Elejében minden Teliholdkor kellet váltanunk, majd idővel Újholdkor is. A végén már az Első és az Utolsó negyed is ünnepnek számított. Persze ekkor még nem értettük a Váltás lényegét.

Szinte egy időben fejlesztettük tökélyre a Váltást a harcmodorral és a pszichikai hadviseléssel, mire ezek mesterei lettünk, már csak páran voltunk lakói az Üpszilon szobának.

Lan Cze Septarch szárnyai alatt cseperedtem fel, tőle kaptam azt a kevés „jót”(kevesebb ütlegelést, néha egy gyümölcsöt, s kevesebb rossz szót), mi járt nekünk az ódon falakon belül, gondolom közre játszot az is, h.csak Lan Cze Septarchnak tudtam az „igaz nevét”, így hát titokban anyámnak fogadtam.

Valójában sohasem mondhattam meg Neki, h.anyácskának szólítom álmaimban…
Idővel felfigyeltem, hogy Lan Cze Septarch csak elfek közül válogat a Váltás során, elkezdtem én is behatóbban foglalkozni eme fajjal.

Ahogy cseperedtem, kezdett világossá válni mit is képeznek belőlünk. Mikor felfogtam mire kellett a meggyőzés, átverés s az érzelmek művészete, már Archon voltam.

Hamarosan felkeresett egy Archolite. Felvázolta a valóságot Opath Sisterhoodunk munkásságról, többek között arról is, hogy beért a munkánk gyümölcse, s kiosztaná az utolsó feladatom, mielőtt Vanarchá válhatnék…

Attól a pillanattól kezdve nem volt maradásom ebben az „átkozott” Rendben…

Onix

Grex Interfectors Mercenarshi medveczki