Grex Interfectors Mercenarshi

Vargaris 8.-11.

Zuhanás a mélybe

Vargaris 8.

Keletnek tart a kis csapat, Phosom hegye felé. Az idő nem kedvez nekik hisz hatalmas hó viharba csöppentek. A látási viszonyok igen gyengék, a léghajót több oldalról is hatalmas jég kockák tartsák fogva, de Gwenog továbbra is nyugodt így a csapat nem pánikol csak néhányan ökrödnek és az úrhoz fohászkodnak.

Várgarisz 11. napja

Harmadik napja utaztak mikor is a kapitány, pirkadatkor a hegy gerincet és a hó vihart elhagyva bejelenti, hogy hamarosan földet érnek. Nagy megkönyebüles volt ez mindenki számára. És mikor már a gyengébbek is kezdték vissza nyerni eredeti színüket két nagyobb fénynyaláb cikázod el a hajó körül.

airship_by_djt1992uk-d386gpk.jpg

Mindenki a fedélzetre! Kiáltotta el magát a kapitány.

Ez ügye bár valakinek igen könnyen ment, valakinek meg igen nagy erőfeszítéseket kellett véghez vinnie hogy kijusson a kabinból, meg hát az se segített hogy a léghajó előre billent és zuhanásba kezdet. A kár igen nagy, a ballon kirepedt, a hajó bal oldalán meg egy hatalmas lyuk keletkezet, de legalább a hó vihar enyhülni látszott.

Nem volt idő tétovázni, hisz cselekedni kellet vagy különben mindenki oda vész. Így hát Gwenog ki adta az utasításokat!

Kösd ki a kötelet! Dobáld le a ballasztokat! Irányítsd a hajót!

Bombi a legéberebbek között volt így hát ő rohant a kötelekhez, de túl magasan voltak a padló meg csuszás így csak eset egy nagyot és Gwenog már rohant is segíteni.

Shakarn összpontosít, de Salem fürgébb volt és már nyújtotta is a botját hogy a varázs lövedékekkel a ballasztokat leküldje a hajóról, de meg túl gyenge volt ehhez, így végül meg is Shakarn végezte el a munkát megidézve az alvilág szellemeit kik a melybe küldtek a nehéz súlyt.

Torok a kormány kerékhez indult, de az állapota nem engedélyezte hogy ezt gyorsan véghez is vigye, így pislantott egyet Skie fele aki egy szempillantás alatt felpattant és bütykölni kezdte a kormány kereket ami igen jól is sikerült neki. Torok, ez az idő alatt felmászott es innét már ketten kezeltek a kormányt. Nem is rosszul, hisz sikerült kicsit megemelni az orrát amivel elkerültek hogy bele csapódjanak egy hatalmas fenyőbe, így csak az alját súrolta. Skie, a szemfüles, észre vette hogy egy út tartózkodik a közvetlen közelükbe és arra irányította a hajót és megindult a kényszerleszállás. Először a hajó alja ért le és csak csúsztak a földön mind addig, amíg a fák törzsei nem kényszerítették őket megállásra.

Por és törmelék mindenütt. Az előbb még oly hangos dörejek után ismét csönd uralkodik az erdőben. Hőseink kezdenek magukhoz térni a sok után. Bombi szólal meg eslőnek Gwenoghoz irányítva a kérdést:

Mi a hét menydörgés és pokol történt itt?

Mind kiderült a kapitány se tudott ésszerű választ adni, csak annyit hogy négy fény gömböt vélt látni, amit meg a zuhanás követet. Torok szájában már ott a flaska a szabad kezével meg Shakarn vállat gyógyítsa. Skie bead magának valamit egy inekciós tűvel egy másikat meg a földre dob, egy kurta, tessék-el, megtetőzve. Bombi gyorsan oda nyúlt és már be is lőtte magának. Itt nem maradhatnak, tovább kell állniuk. Bombi berohan a kabinba a cuccaiért és ekkor valami megüti a fület. A bisztonság kedvéért kimegy és megkérdezi társait hogy ők hallotak e valamit és ekkor meg két fénygömbre lettek figyelmesek miknek már gazdájai is vannak. Az egyik el is találta Shakarnt.

Hőseink ismét csatába kerültek!

Mivel értelmetlenek találták a beszedet így vissza vágtak. Ekkor valami nagy történt, nagyon nagyon nagy! A fák közül kibandukolt egy Warforged, irgalmatlan nagy masina.

A talpa akkora volt mind szegény Bombadurunk maga. Az egyik keze helyen egy kalapács ált a másik helyen meg egy lánc füresz, a hősök fele vette az irányt nem törődve vagy inkább kímélve azt, ami az útjába került.

Salem nagyon gyorsan és ügyesen reagálva le a dolgokat egy tűzfalat képez, ami nem csak megégette a monstrumot, hanem igen jó takarást adott mindenkinek a két lövész elöl.
Csapások, elvétések, gyógyítások, alkohol párlatok, rúnák felvillanyozása és kialvása sora következik. Hogy mi lesz a vége?!

A kis csapat agyon csapta újból az ellenfeleket!

Comments

pedjaster

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.